Hur smidigt som helst och helt perfekt om man vill bjuda på nybakat bröd till frukosten. Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger
Ingredienser. 5 dl vetemjöl (byt ev. ut lite till ett grövre mjöl)2 1/2 tsk bakpulver1/2 tsk salt3 äggca 10 soltorkade tomater i olja1/2 dl rapsolja2 dl Naturell Yogurth100 g fetaost Gör såhär
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focaccia med soltorkade tomater, fetaost och färska örter. Ikväll har vi bjudit hem min sambos syster och hennes underbara 1 månaders baby Tova och då bakade jag en plåt med focaccia
Låt bröden svalna en stund i formarna innan du stjälper ur dem. Blanda samman alla mjölsorter, havregryn, linfrö, salt, bakpulver och bikarbonat i en bunke
Recept på Lingonbröd finns sedan tidigare publicerat på bloggen. Den gången bakade jag ut brödet i en muffinsplåt men igår var jag sugen på ett riktigt bröd
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunka, även bakpulvret för att det ska bli jämt blandat. Häll filmjölken och sirapen i en annan bunke och blanda ihop det
Vad säger ni, visst kan det väl vara på tiden att bloggen börjar bjuda på lite bröd. För att vara ärlig så har jag inte bakat så värst många bröd i mitt liv, men det är något jag verkligen vill ändra på
Klicka smeten i smord brödform 1,5 liter. Blanda alla torra ingredienser. Rör i sirap och yoghurt. Det ska bli en kletig smet så sätt eventuellt i 1 extra msk yoghurt