Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Så mycket folk det var på vår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
Servera med nykokt pasta, grovt hyvlad parmesan och en god sallad. 1. Stek den finhackade svampen och purjon försiktigt tillsammans med salt, peppar och paprikapulver tills det mjuknar
För att göra en gourmetpizza ännu lyxigare och godareså lägg på en god parmaskinka, ruccolasallad och hyvlad parmesan, ringla över lite balsamicocréme och du är i hamn
För den blir så mycket godare och är löjligt enkel att svänga ihop själv. Och är det något du ska sluta köpa och börja göra själv så är det just pressgurka
Grilla köttet över glöden så att det får en fin grillyta, pensla gärna med överbliven marinad. Skär upp köttet i skivor och servera med grillad färskpotatis, bourguignonsås och dressad sallad
Ett annat plus med den här vegetariska köttfärssåsen är att den blir bara godare om den får stå till dagen efter så du kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.