Kantskär Chevreosten. Mixa ihop Chevreosten med färskosten, olivoljan, rosmarinen, saltet och pepparn. 12st Skivor Parmaskinka150g Chevreost, kantskuren50g Färskost, naturell1/2tsk Rosmarin, mortlad till fint pulver2msk OlivoljaHavssalt & svartpeppar från kvarn0,5dl Kronärtskockspesto10st Skivor baguette, 0,5cm tjocklekFikonbalsamico, några dropparPlastfilmSåhär kan man göra
Confit de canard (confiterade anklår) har blivit en riktig höstfavorit och denna gång fick de små låren sällskap av klassiska tillbehör som rödbetor, chévreost och puylinser
God fortsättning på er alla. Hoppas ni hade en fin julafton igår. Igår stod det traditionella julbordet framdukat, kan tänka mig att det är många som kommer
Mixa ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, cirka 22 centimeter i diameter
200 g chevreost. Blanda snabbt ihop degen och låt den vila kallt i 30 minuter. Värm ugnen till 175°C. Tryck ut degen i en pajform och nagga med en gaffel i botten
Där jag bor har det varit helt underbart väder i några dagar med gassande sol. Jag gick en promenad i det fina vädret efter jag kom hem från jobbet, och därefter gjorde vi toast i smörgåsgrillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.