Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världenshäckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar avden gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Smörgås av mitt ljusa formbröd (som jag också bakade igår, och som kommer på bloggenenderadagen) med rökt kalkon, röda mangoldblad, tunnskivad kokt rödbeta (hyvlad med osthyveln) och gurka (ävenden hyvlad med osthyveln)
Njut av din smoothie tillsammans, servera gärna med ett kul sugrör eller en rolig drinkpinne. Här delger jag ett recept som blev mycket uppskattat av både stor ochliten
Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Smaka avigenmed ev salt och peppar Ev red medmaizena. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
Jordgubb – och lingomsylt medentouchav svartpeppar. Koka ihop jordgubbar och lingon meden skvätt vatten i en kastrull på medelvärme värme tills det tjocknat
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Kakan är härligt saftig i sig själv så det behövs egentligen inga tillbehör, men till dem i familjen som gillar fluffiga krämer rörde jag ihop en gräddvaniljkräm, av lika delar vispad grädde och vaniljkräm, som jag sedan serverade till kakan
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.