Jag har suttit och funderat en stund på hur man ska inleda ett inlägg om vitkålssallad. Och inte har jag kommit på något bra, småroligt eller intressant
En matbloggare som verkligen kan sin glass (och all annan matlagning) är Annika på Smaskens. nu. Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner mig i glassträsket
Idag testade vi glassmaskinen direkt efter dagishämtning, Emmis fick välja och hon ville ha jordgubbsglas… Följde den enklaste beskrivningen som kom med maskinen
Rocky road fudge200 g Mörk choklad200 g Mjölkchoklad25 g smör397 g sötad kondenserad mjölk2 tsk vaniljsocker2,5 dl jordnötter osaltade2,5 dl mini marshmallowsGör så härKlä en mindre form ca 20x25 cm med aluminiumfolie
På extrapris kan man hitta benfri karré i bit för 39-49. - kilot. Passa på och köp en rejäl stek så har du mat för flera dagar eller att bjuda middagsgästerna på
Bakade super goda choklad och kokosrutor till fikat för ett tag sedan. Det är lite kladdkaka över dem. Väldigt mastiga men kan verkligen rekommendera dem
Tja. vad säger man. frukost, mellis, middag. Nja, snarare dessert skulle jag vilja kalla det. Helt underbart med dessa fluffiga plättar, syrligheten från hallonen och sötman från lönnsirapen
Enkel, smaskig och seg liten godbit som går fort att göra när du blir sugen på något gottigott. Med en kaka gjord på riktigt smör, Dumlekola och Nobless blir alla dina behov tillfredsställda
Jag körde varmluft 200 grader så mina blev färdiga efter 14 minuter. Hittade dotterns presentbok om muffins kvarglömd i bokhyllan och fick inspiration att experimentera
Tiopoängare. (Helt klart). Smaken kan man ju ändra som man vill men innehållet gjorde en klockrent krispig granola – inte något smuligt alls utan sådär alldeles…… tja – testa vettja