Mina favoriter

Mina favoriter

  • 6 Recept
Mina favoriter
Anka med apelsinsås

Anka med apelsinsås

I förrgår blev det anka med körsbärssås av anklåren jag köpte häromdagen, i dag blir det klassisk anka à l'orange
Sous vide-lax

Sous vide-lax

2 portioner. Ingredienser. 2 laxfiléer. matfett. olivolja. örter. basilika, oregano, dragon eller salvia. salt och svartpeppar

Konfitera något

Låt mig få presentera vår senaste leksak, sous-vide-värmar-mackapären*. Lite väl onödig pryl. Lite väl dyr för att vara en leksak
Räds ej den gravade laxen!

Räds ej den gravade laxen!

Vi måste prata om det här med att grava lax. Det är inte farligt. Inte jobbigt, inte svårt, inte dyrt. Såvida man inte köper fina laxen i tjusiga fiskaffären till skyhöga priser, men det behöver man faktiskt inte
Den perfekta fläskfilén på buffén

Den perfekta fläskfilén på buffén

Fläskfilé är något som vi äter i parti och minut i Sverige. Rätt tillagad och en fin råvara, är fläskfilén hur god som helst
Lucka 11 - Gravad lax

Lucka 11 - Gravad lax

Gravad lax är ett måste på julbordet enligt mig, och smakmässigt så den blir helt klart godast om man gravar själv