Vi hade ganska rejäla bitar så jag stekte på två minuter på varje sida. - Färsk tonfisk. Presas halv vitlöksklyfta om den är stor eller en liten, tillsätt habanera efter egen smak, finhacka en kruka med koriander, pressa lime och smaka av med olivolja och soja efter egen smak
En dag kommer vi hem medtonfiskskivor, som vi steker och äter med citron- & vermouth-sås. I La Ciotat på franska medelhavskusten bor vi ett par veckor i en hyrd lägenhet
Red av med Maizena och smaksätt med salt och peppar. Krydda torsken med salta och peppar, vänd den i vetemjöl och smörstek 2-3 min/sida- Stektiden kan variera beroende på storleken
Toppa med pak choi, avokado- och persikosallad och tonfisk. Om du inte har köpt sashimi-tonfisk, så måste du lägga tonfiskfilén i frysen i ett dygn för att ta kål på eventuella bakterier
Det fick bli dagens middag, medstekttonfisk. Jag serverade grönsallad, tomater och citron till och det här var en riktig höjdare tillsammans medtonfisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.