Vegetarisk risotto med haricots verts, kronärtskocka, rostade tomater, svamp och edamamebönor
I producentens mage
I producentens mage
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner som huvudrätt
  • 3 dl risottoris, t ex Carnaroli, Arborio eller Vialone nano
  • 2 schalottenlökar Rapsolja
  • 1 dl vitt vin
  • 1 liter buljong (vatten och 3 buljongtärningar, blanda t ex grönsaks- och hönsbuljong)
  • 20 gram (en näve) torkad svamp, t ex trattkantareller eller svart trumpetsvamp
  • 3 inlagda kronärtskockor
  • 10-15 gröna bönor (haricots verts), delade i mindre bitar
  • 10-15 skidor edamamebönor (gröna sojabönor som säljs frysta)
  • 10 st rostade körsbärstomater
  • Torkad
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl parmesanost
  • 20 gram smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.