Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Stek/grilla köttet på hög värme och ät tillsammans med ris och marinerade grönsaker
Jag har gjort det igen, en ny smak med marinerade vitlöksklyftor. Denna jul gör jag bara en enda marinad som jag kommer att ha som tillbehör själv här hemma samt ge bort i julklappar till nära och kära
Jag fullkomligen älskar all mat som har med lök att göra. Därför har jag nu komponerat ihop mitt alldeles egna recept av marinerad vitlök – med inspiration av Italien
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också
DAGENS RECEPT 15-02-09MARINERADE APELSINEREn läcker efterrätt som verkligen inte är svår att laga och som smakar himmelskt är dessa marinerade apelsiner
Jag vill slå ett slag för festligare måltider mitt i veckan, som idag måndag. Det behöver inte alls ta så lång tid att tillaga, utan lika lång tid som det tar att göra hemmagjort potatismos
Hittade originalreceptet på Lindabireseveriksson blogg. Dock saknades minsta lilla info om hur mycket man skulle ha så jag chansade hej vilt men det blev ganska bra ändå
Tjälknöl. Den som inte vill ha tjälknöl kan ta varmrökt lax till potatissalladen. En bit fransyska eller annan stek, cirka 1,5 kg smör till stekningBryn steken på alla sidor i en het stekpanna med smöret, ställ sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.