I morgon firas det Mors dag, men eftersom det är jobbhelg för mig så blev det istället några havrekakor bakade till mamma och en extra tanke går till mormor
Dagarna fram till jul har en tendens att inte riktigt räcka till för allt man vill hinna med, som att baka t ex, så jag var inte sen att testa det busenkla recept på havrekakormed choklad som Karin med bloggen Karins kök delade med sig av häromsistens
Klä en brödform, cirka 10 x 30 centimeter, med bakplåtspapper som går upp på kanterna. Vispa ihop grädde, socker, sirap, kakao, vaniljsocker och smör i en kastrull, koka upp och låt sjuda på medelvärme tills kolasmeten når en temperatur på 122 grader eller klarar kulprov, se ruta
Basen är banan och havre och sen kan du testa att smaksätta med vad du vill. havrekakor,. Basen är banan och havre och sen kan du testa att smaksätta med vad du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.