Strö över valtnötterna och avslutamed att antingen klicka eller sprita på ricottan. Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt medenbart rödbetor
Smakerna av underbart god avvitlök och parmesan blandat med persilja och italienska örter gör detta recept till en riktigt storfavorit hos oss på myTaste
Tydligen är det trendigt värre med gröt av olika slag just nu och det är ju kul att trenderna lyckas slå mig i huvet nån gång då och då, för jag har ganska svårt att följa dem självmant
Blanda sist i färsen och låt densen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars
Låt pastan rinna av och blanda med crème fraichen och broccoli. Som ni kanske förstår så gillar jag att panera i grillchips och det fanns med i dagens recept också
Forma bullar i lagom storlek och lägg på en plåt med smör eller bakplåtspapper. Hann aldrig lägga ut det innan jul, men det funkar ju att göra dessa året runt
* Skiva vitlöken* I enliten kastrull, värm lite av olivoljan på medelhög värme och fräs vitlöken tills den är lätt gyllene (klarar ni rå vitlök så kan ni pressa den direkt i och skippa detta moment)* Blanda detta med basilika, restenav olivoljan och nötterna
Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medanhimlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisstmen jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Digestivebotten, härlig ostmassa med jordgubbssmak och ett täcke av bl a cremefraiche med limesmak. Smaken kan du variera med tex choklad, blåbär, lime eller annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.