Koka köttet. Skär ned köttet i mindre bitar ca 2x2 cm stora. Du kan också koka köttet i grövre bitar ex. om du kokar med ben och sedan skära köttet i mindre bitar och blanda i såsen vid servering
Som jag berättade så fick jag en rågsurdegsgrund häromdagen som är över 100 år gammal. Hur kul som helst och nu har vi också testat att baka med det, eller rättare sagt, min sambo har bakat
Nu är det dags för ett nytt bak av mormors rågkakor kompletterade med surdeg. Jag har provat att baka den kombinationen en gång tidigare och det vart väldigt gott
Jag har aldrig varit jättejätte förtjust i semlor. Jag äter en om året och tycker det är helt ok, det handlar väl egentligen mest om att jag tycker det finns så mycket annat som är godare
Behövde fylla på frysen med lite godsaker att bjuda på och då är ju ofta bullar enkelt att ha i beredskap, men bullar är inget jag gillar att baka precis
I den här familjen gillar vi alla "Skink och Broccoligratäng" och eftersom jag hade två stånd med färsk broccoli i kylen fick det bli en gratäng till middagen igår