Blanda hacket med ricottan och gorgonzolan. Rör samman och fyll svamparna med blandningen. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
Servera med parmesan och nymalen svartpeppar. Koka pastakuddarna enligt anvisning och häll av vattnet. Fräs bitarna gyllenbruna, vänd ner pastan, häll på såsen, låt allt bli varmt och vänd sist ned ruccolan
Potatis- & zucchinigratäng meditalienskaostar – en mer fast gratäng med skivad potatis och zucchini med mindre grädde än vanligt och med mycket parmesan och en del mozzarella
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar
Blanda ströbröd med kryddor och sedan vatten, låt svälla ett par minuter. Rör sist ner köttfärsen och blanda smeten noga, antingen med slev eller för hand
Forma lite större köttbullar med hjälp av lite vatten i handflatorna, då klibbar det mindre. Servera dessa underbara italienska köttbullar till spaghetti, massa riven parmesan samt lite färsk basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.