Persiljebakad kolja och potatiskompott
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl skållad rostad mandel
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • 1/2 liter grovt hackad bladpersilja
  • 2 dl kallpressad olivolja
  • 2 dl fint riven Präst®, 17 %,lagrad
  • salt
  • 700 g koljafilé
  • salt och vitpeppar
  • 1 dl Präst- och persiljepesto
  • 200 g små kvisttomater
  • 1/2 kg nykokt
  • gärna färsk
  • 1/2 rödlök, tunt skivad
  • 200 g sockerärtor
  • 50 g Norrmejeriers
  • 1/2 ekologisk citron,
  • saft och rivet skal
  • 1 nypa socker
  • salt och peppar
  • dill, grovt hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.