Hängmörad biffstek med potatisflarn, honungssötad rödvinssås och kantarell- & baconpytt
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 gram bakpotatis
  • 2-3 st
  • 0,5 dl rapsolja
  • 25 gram smör
  • salt
  • 225 grader
  • 15 minuter
  • 4 portioner
  • 1 msk smör
  • 1 schalottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 skiva bacon (ta från samma paket som till kantarell&baconpytten)
  • 1 lagerblad
  • 8 svartpepparkorn, krossade
  • 100 gram palsternacka/1 st
  • 3 dl rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.