Köttbullar på kullagris med rabarber och chèvrePortioner. Lägg köttbullarna i muffinsformar eller i ugnsfast form och stek dem i ugn på 175° i 1520 minuter, tills de fått en vacker färg
bacon som steks företrädesvis i ugnen på bakplåtspapper och därefter skärs i bitar. Tvätta purjolöken noga genom att snitta den på längden och skölj i rinnande vatten medan du lyfter så vattnet kommer emellan alla lager
Toppa med Chevre och riven ost. En liten paj blev det bakat i helgen oxå och ni vet ju att jag älskar paj i alla former vid det här laget men detta var en ny variant jag kom på
Mina vackra gröna droppar av lökemulsion påminner om något en fågel bidragit med. Jag lämnar snopet mitt vackra motiv och försöker verka intresserad av vad den unga slyngeln har att säga
Häll rosenbladen i en gryta - dock inte av aluminium - och häll på vattnet. När du kokar rosenbladen försvinner färgen men när du tillsätter citronsyranär det som trolleri och den klarröda färgen kommer fram igen
Koka matvetet enligt anvisningen på förpackningen. Sätt ugnen på 175 grader. Fräs i 2 msk olivolja på medelvärme i ett par minuter så att löken får litet färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.