Ta en ugnsform och ringlairikligt med raps olja. Eftersom jag höll på att baka också så blev det en snabb variantpåkryddningen, ingenmarinad denna gången
När kycklingen är klar på ytan (den ska inte vara genomstekt. Skär kycklingenimindrebitar. Både jag och maken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
Skär kycklingeni små bitar och stek i massa smör. Skär paprikani små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Tillsätt grädde, sweetchili, chilisås, limesaft samt salt och peppar. Sås. Idag skall vi ha de små godingarna, de skulle komma påeftermiddagen men jag kunde inte hålla mig utan vi åkte och hämtade dem
Chinamat är något jag verkligen kan bli sugen påmitti natten. Det är så vansinnigt gott och ett riktigt ha-begär när det sätter in så i fredags förra veckan fick det bli just detta tillkvällsmiddag
Jordnötssås är inte det nyttigaste man kan äta men om man gör såsenpå kokosmjölk och äter med en massa sallad och lite bulgur behöver man kanske inte ha lika stor ångest
I helgen var vi ju bjudna på Halloweenfest i Borås hos några vänner och de bjöd på trerätters. Jag bad om receptet på huvudrätten som var grymt god och superenkel att göra, perfekt när man ska bjuda många
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.