Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracksmed ugnsbakade små potatisaroch rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Servera sedan medråstektapotatisen. Under tiden värmer du upp en större stekpanna med rikligt av olja, lägg i potatisoch morötter som du vänder försiktigt ofta tills det är mjukt, smaka av med salt och svartpeppar
Massera in blandningen i lammracksen bryn dem gyllenbruna i smör och olja i en stekpanna. lammracks. Ta ut potatisen när den är färdig (prova med sticka) och gyllene
Till biffarna serverades råstektpotatisoch crème fraiche smaksatt med kantarell som passade riktigt bra till biffarna – så köp gärna den om du har möjlighet
Servera den råstektapotatisen tillsammans med ägg, bacon, broccoli och ev. Krydda med salt och Piffi. Sonen väljer råstektpotatis, bacon i småbitar och lite ketchup
Servera biffarna medråstektpotatisoch lök, salt- eller ättiksgurka och skivade rödbetor. När potatisen börjar bli klar, klicka i lite mer smör och blanda ner löken så att den får steka med en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.