InläggetUgnsbakade ägg itomatsås med kryddig korv dök först upp på ZEINASKITCHEN. Jag serverade rätten på brunchbuffén med en bit bröd och lite annat gott bredvid
Ingredienser (kycklinglåren). Jag har fått önskemål om att dela med mig av mina matrecept också och det gör jag mer än gärna emellanåt även om det inte är bakning som min främsta inriktning på bloggen är
Lossa försiktigtskinnet på kycklingen. Peta varsamt in en rejäl kvist färsk basilika under skinnet. Fördela kyckling, pepparfrukter och tomater i en ugnsfast form på en bädd av färsk rosmarin
Ingredienser4 dl torkade kokbönor, till exempel borlotto, cannellino eller bruna bönor5 dl snålröra eller annan kokt och smakriktomatsås med vitlök och lökchili1 dl olivoljasaltpepparturkisk yoghurt
Låt tomatsåsen koka medan du fixar kotletterna. Söndagsmiddag. Häll tomatsåsen över. Portvinet kom nog ner itomatsåsen eftersom kotletterna ska vara portugaise (portugisiska)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.