Vitvinsmarinerad rostbiff med madeirasås och ungsstekta rotfrukter.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rostbiffen
  • 1 ½ kg rostbiff
  • Smör
  • Salt
  • Vitpeppar
  •  
  • Marinad
  • 4 dl vitt vin
  • 1 dl madeira
  • 1 l vatten
  • 3 köttbuljongtärningar
  • 3 msk balsamvinäger
  • 2 scharlottenlökar (skivade)
  • 1 msk rosmarin (torkad)
  • 1 tsk svartpeppar (grovmalen)
  •  
  • Sås
  • 2 dl madeira
  • 3 msk kalvfond
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk kinesisk soja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Ev maizena
  •  
  • Ugnsstekta rotfrukter
  • Potatis
  • Morötter
  • Rotselleri
  • Rödbetor
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 4 msk balsamvinäger
  • 2 msk honung (flytande)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.