Gräddkarameller. Gräddkarameller. Ja jag säger då bara mmm. Det förklarar väl ganska bra hur de smakar. -). Gjorde dessa plus geléhallon & polkagrisar igår & dessa åkte med mej hem för de blev mina favoriter
Dra slutligen ut massan till en lång längd och klipp genast till karameller i önskad storlek. Blanda alla ingredienserna i en vid tjockbottnad kastrull
Sätt ugnen på 175°C. Rör ihop katrinplommonpuré, vinäger, honung, vitlök och 1/2 tsk salt till en sås. Skär bort svålen och en del av fettkappan på fläsket
Dra slutligen ut massan till en lång längd och klipp genast till karameller i önskad storlek. Blanda alla ingredienserna i en vid tjockbottnad kastrull
Nydelige søte karameller. Pakk gjerne bitene i cellofan og gi bort som gave. 2 dl sukker2 dl kremfløte2 dl sirup2 ss smør1 dl hakkede mandlerRist mandlene i tørr panne
Två saker att tänka på när det gäller de här syrliga kokta karamellerna. Lägg florsocker på en tallrik och rulla citronkaramellerna så de täcks av sockret
Recept. AnnikaS. mån, 2013-12-16 14. 55. 30min. (1). Koka upp alla ingredienser i en kastrull på högsta värmen. Fortsätt sedan koka på låg temperatur ca 20-30 minuter
Sikta florsocker på en plåt. Olja ett bakplåtspapper eller godisformar lätt med olja. Rör ihop socker, vatten och glykossirap i en tjockbottnad kastrull
Ingefärskarameller 5. 00%) 1 vote Barnmat – IngefärskaramellerDet här är något som är mer för de större barnen och lite väl skarpt i smaken till de allra minsta