Grillad kyckling med varm sky, stekt potatis & grönsallad!
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk ungersk malen paprika (mild, söt)
  • 2 tsk grillkrydda (utan glutamat)
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk torkad rosmarin (smulad mellan tummen och pekfingret)
  • ½ tsk grovmalen svartpeppar
  • 1 krm malen vitpeppar
  • 150 grader ca 1 timme, eller tills benen lossnar lätt och köttsaften är genomskinlig och inte rosa. (Vänd kyckligen en gång under tillagningen)
  • 175 grader, ca 1½ timme, eller tills benen lossnar lätt och köttsaften är genomskinlig och inte rosa.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.