Halvera tomaterna och lägg på en plåt, Krydda med saltet, peppar och rippla över olivolja. Krydda med salt och peppar, grilla på grillen tills du får en kärntemperatur på 56 grader. 1st rosmarinskvist3dl rödvin1msk oxfond3msk Balsamico 1msk smör till stekning + 50g till att blanka av skyn medSalt och pepparRaspa av bladen från rosmarinskvisten och fräs tillsammansmed löken och moroten i 1msk smör några minuter. Slå på rödvin, oxfond, balsamico och låt sjuda sakta i 20 minuter, blanka av skyn med smöret under vispning och smaka av med salt och peppar. Servera med en fräsch sallad och ungsrostad färskpotatis 500g lammrygg
Grilla köttet över glöden så att det får en fin grillyta, pensla gärna med överbliven marinad. Skär upp köttet i skivor och servera med grillad färskpotatis, bourguignonsås och dressad sallad
Grönsaks- och halloumispettPaprika i skivorZucchini i långa strimlor gjord med osthyvel eller i slantarCocktailtomaterHalloumi-ost i kuberTrä upp alla grönsaker och osten på spett
M. å. n. d. a. g. i. e. o. c. h. v. ä. r. l. -. ). D. s. /. f. t. b. m. V. k. p. ö. j. x. u. y. I. B. ,. ". H. é. S. (. 1. 2. w. R. F. G. 5. 0. 8. L. E. T. A. K. . 3. 4. P. O. ) M. d l
Börja med att rensa revbenen, dra bort membranet på baksidan, se hur man gör i mitt inlägg HÄR. Smeta in köttet med lite olivolja och häll över rubbingen och platta in kryddorna med händerna
Så här dagen efter valborgsfirandet med bästa grannarna, med min galet irriterande pollenallergi och med en universitetsuppgift skriven (jag tycker om att skriva, anser mig inte har några större problem med det alls, men det var nog lite för länge sedan jag skrev med referenser till kurslitteratur) är jag ganska trött
Mal köttet i små bitar tillsammansmed alla övriga ingredienser utom olja och potatismjöl på mellanskivan på din köttkvarn, kör till sist ner finncrispen för att få ut alla resterna ur kvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.