Det som är speciellt med den här korven är att den stoppas i stora fjälster och att den kokas. Jag använde rakfjälster som jag hade över från när jag gjorde salami
I lördags var min syster med familj bjudna hem till oss på kalkonmiddag. Helstekt kalkon har blivit lite av en tradition hemma hos oss under alla helgona helgen
I somras var jag hemma i Mölltorp där mycket av mitt korvintresse har sitt urspung och där min pappa, Torsten Fredén, fortfarande gör en hel del korv, bland annat en grynkorv som ännu i dag är en av de mest efterfrågade varorna på Fredéns ICA Nära
Sett så många som frågat efter recept på korv och andra envisar sig att göra korv på endast seitan. Här har vi ett recept med en bra och god fyllning till vegansk korv
Det här var första gången jag gjorde kycklingkorv och jag tycker att den blev god. Kanske kunde jag haft i lite mer kryddor och kanske lite mer späck också men jag blev rätt nöjd ändå
Mitt letande efter riktigt, riktigt god vegetarisk mat går vidare. I helgen har vi både besökt ett självplock med grönsaker, handlat från "Tomater och gurka" (ett växthus nära landet) och skördat i de egna odlingarna, så råvaror fanns det gott om