En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Toppa med de stekta musslorna och en klick löjrom. Mixa med stav, smaka av med svartpeppar och lite salt
Klicka på löjromen och yoghurten och toppa med crostinisen. Skiva 8 supertunna skivor av brödet och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper under. Skiva pilgrimsmusslorna i tunna skivor och marinera dom i salt och pressad citronjos, ca 5 minuter före servering. Lyft upp pilgrimsmusslorna från citronen och placera ut dom på 4 tallrikar. 250 g pilgrimsmusslor. 60 g löjrom
Pilgrimsmusslormed brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept medpilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
(Mobilbild) Stekta pilgrimsmusslormed puylinssallad. Pilgrimsmusslor är en delikatess. Och det är vår vän Jamie Oliver som står bakom receptet med de utsökta smakerna
Halstrade pilgrimsmusslormed kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Rejält med smör. Häll över blandningen i skålen och smaka av med salt, peppar. c 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). För mer sås lägg i ytterligare en klick smör 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). 2 salladslök Rejält med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.