Ansa och hacka trattkantarellernaoch fräs dem tills de börjar få färg i en gryta med olja. Skala och hacka lök och vitlök och lägg ner i grytan tillsammans med riset och fräs lite till
Tycker vi firar med ett recept på risottoochkantareller. Smaka av med salt och peppar (jag gillar min risottomed mycket peppar så har i ganska mycket, men det gör en ju som en gillar)
Servera med bearnaisesås, gärna ett salladsblad, bakad potatis och de smörstekta kantarellerna. Skär bort båda ändarna på lökarna och lägg dem i en ugnsform för muffins med snittytan uppåt – en lökhalva i varje muffinshål
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur och kyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Jag iddes i alla fall inte slänga ut det som blev kvar, vilket var typ hela flaskan, så igår när en av mina bästa vänner kom hem på långväga besök lagade jag till en Risotto, smaksatt med Champagne i stället för vitt vin och den blev sååå god
Det här är en Risotto jag provsmakat och provlagat fram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.