3 pangasiusfiléer. Sås. Häll vatten, grädde och hummerfond i en kastrull, smula i buljongtärningen, koka upp, red av med maizena och smaka av med peppar
3 pangasiusfiléer. Tina och skölj av fiskfiléerna och torka av dem med hushållspapper. Krydda och salta och dubbelpanera dem genom att först doppa dem i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd
Ramlade förbi Pangasiusfilé. Pangasiusfilé är förresten bara ett finare namn för hajmal. 2 st Pangasiusfilé (hajmal) cirka 2 tsk salt cirka 2 krm vitpeppar 1 fiskbuljongtärning 2-3 dl vispgrädde Gör såhär
500 g pangasiusfilé 5 dl grädde 4 msk tomatpuré 2 msk hummerfond 3 dl riven ost 2 pkt bacon Hackad persilja Salt & vitpeppar Lägger fiskfiléerna i den smörad form. - Läs hela inlägget här 500 g pangasiusfilé
200 g färskrökt lax. 200 g färskrökt lax. Bred smörgåsmargarin på brödskivorna och kantskär dem. Lägg tre skivor bredvid varandra på ett serveringsfat alt skärbräda eller bricka
Ja så här blev den. Min torsk-ersättare. Hajmalsfilé eller Pangasius som den så fint heter. Kocken informerade mig om att den också brukar kallas vietnamesisk sjötunga
vit fisk (jag hade pangasiusfilé). Jag var så sugen på fisk. Men inte som jag brukar tillaga den. Så det blev en fisk & broccoligratäng med duchesspotatis
200 g färskrökt lax. Hacka räkorna till fyllning 1. Skala och hacka ägg och avokado. Blanda räkor, ägg och avokado med gräslök, dill, crème fraiche och kesella
150 g färskrökt lax. Deg. Blanda mjöl och salt och finfördela smöret häri. Vispa upp ägget med ättikssprit och vatten och häll i smör- och mjölblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.