Förrätter

Förrätter

Plockad mat och rött vin

Plockad mat och rött vin

Hejsan på dejsan denna söndag. Och säkert inte vilken söndag som helst för flera av er, vad vi har förstått så är det en hel del som börjar jobba i morgon efter en skön semester
Räkor i salladsknyte

Räkor i salladsknyte

Blanda alla ingredienserna till dressingen. Rör crème fraiche, ingefära, wasabi och gräslök till en slät crème
Chèvre toast

Chèvre toast

Chèvre toast, eller Chèvre chaud som man ofta säger, är en helt fantastisk förrätt. En klassiker som man kan göra i mängder av utföranden och former, med olika sorters bröd, med flytande honung, balsamvinäger, fikon, hallon, ja det tar aldrig slut
Goda starters

Goda starters

Istället för förrätt brukar jag ibland göra några goda starters eller snittar. Tycker det funkar minst lika bra
Annorlunda skagen korg a´la Ankar

Annorlunda skagen korg a´la Ankar

Klipp lite flikar runt om hela brödet (ser lite festligare ut) Pensla brödskivorna med vatten och låt dem ligga på en plåt i ugnen 225 grader i 2-3 min
Linas skaldjursceviche

Linas skaldjursceviche

Igår hade vi detta till förrätt, det var verkligen var superfräscht. Här får ni receptet, lämna gärna en kommentar om ni testar denna förrätt
Ceviche!

Ceviche!

 . Ceviche kommer från latinamerika och smakar underbart gott, här med en touch av Bohuslän. Fisken ska ha varit fryst minst 2 dygn
Räkcocktail med Rhode island-dressing

Räkcocktail med Rhode island-dressing

Friday, baby. Har VABat i dagarna två och bakat lite till Max födelsedag. Idag blir det en promenad som Bambi på hal is, skjutsa till och från träning och på kvällens meny står entrecote med potatissnurror, sen lite Idol på det