De blir mer mättande och känns fräschare med lite banan i och en riktigt god blåbärskeso till. Du kan göra dem som små plättar med ett par-tre bananskivor till varje eller i en liten stekpanna som jag gjorde, då petade jag ner fem-sex skivor
Grovhacka nötterna och blanda med smetana, ställ kallt. Servera med smetana och ringla över honung. Tillsätt ägget och mosa ner bananen, låt vila minst 30 min
Bananpannkakor är så himla nyttigt och enkelt att göra, bra start på dagen. Mosa bananen och vispa samman med de övriga ingredienserna, stek till lagom stora pannkakor och som ni ser har jag format mina pannakor och det gör jag med pop chef som är ett roligt redskap att forma allt med mellan himmel och jord med
Skala apelsin och grapefrukt med en vass kniv. Ta skålen från värmen och vänd i yoghurt. blodgrapefrukt. Lägg ut citrusfrukten på assietter och toppa med en klick cho-kladkräm
Pannkakorna består bara av två ingredienser - banan och ägg, men sedan kan man förvandla dem precis hur man vill genom att smaksätta dem med olika kryddor (som kanel, kardemumma, saffran eller lakrits) och toppa dem med sina favoritfrukter och bär
Det blev en perfekt salsa att lägga mellan mina bananpannkakor. Imorse gjorde jag i alla fall av med lite av köttet genom att mixa det med en bit cantaloupemelon och lite av kokosvattnet från samma nöt
Förra året sprang jag med skadad höft med ett långt träningsuppehåll från löpning som följd. Idag testade jag ett av recepten i Foreverfit-häftet, nämligen bananpannkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.