Årets julgodis-tillverkning är minst sagt i full gång här hemma. Skär upp i bitar och förvara svalt. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
Fast kokos inte är någon favorit för mig så tycker jag bountybollar är goda och de chokladdoppade lakritskolorna är absolut mina nya favorit-julgodisar =) ,och med dulche de leche som fyllning i pralinerna kan det ju bara inte bli fel
Jag har spanat på tårtan i fråga i över tjugo år, så jag tyckte det var dags att ta mig an den, för att se om den kunde funka i verkligheten - och inte bara i min fantasi
Ingredienser till marinad för 500 gram kött. Smarrig marinad som passar bra till både gris och nöt. Fler recept finns i kategorin ”matrecept och tips” som du hittar under min presentationsbild lite längre ned i vänster sidokolumn
Skiva upp och servera med en god potatissallad och rosa sås. Rosa sås. Rosa sås. För 4-6 pers. För 4-6 pers. När man skall ha ett stort kalas med många gäster är det bra att severa kall mat
Idag har vi alla kunskapen om vad som är nyttigt och bra för oss att äta, men ändå har vi svårt att hålla oss borta från den "mat" som gör oss både sjuka och överviktiga
Steg-för-steg bilder på hur du göra dessa enkla bakelser (ni vet hur jag älskar enkla recept). Här har ni en supergod efterrätt som är superenkel och man borde kunna komma undan med ca 30 kr för denna för hela familjen
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Bred såsen över den förgräddade kakan. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna till kakan och platta ut smuldegen i en långpanna med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.