Den där helgen på landet så bjöds det på mycket gott. Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marinerad fläskfilémedaljonger med citron, timjan, rosmarin och lite honung
KALVSTEK MED PORTVINSSÅS. Att marinera kalvkött i mjölk och lök ger det härlig smak. Detta blir en riktig festmåltid där portvinssåsen utgör kronan på verket
Yes, dagens käk. Fångade in en firre i från fiskbilen häromdan, 0,5 kg torskfilé, kryddades med curry, salt & peppar och skickades sedan in i ugnen på 200 grader i cirka 20 min, kanske lite varmt men den smakade bra ändå
Ett efterlängtat recept som äntligen (Kjell på jobbet. ) kommer på bloggen. Barnen älskar verkligen falfel, jag har väl vart mer tveksam men efter fredagens middag är även jag såld
När jag och P bodde i Kina umgicks vi med flera amerikanska familjer, och mina första bekantskaper där med pumpan i tillagat tillstånd blev tyvärr aldrig någon positiv upplevelse heller