Lax med Ädelostsås och kantarellerRecept för 4 personer4 st portionsfiléer lax4 dl Grädde300 g Ädelost½ paket philadelphiaost naturell1 Röd Lök1 Paket Tärnad Bacon300 g Färska KantarellerSalt och pepparHäll ner grädden i en kastrull och smula ner ädelosten och tillsätt philadelphiaosten låt den koka upp och ha i lite salt och peppar efter smak
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Eftersom det inte finns så mycket spännande att blogga om nu när jag är sjuk tänkte jag passa på att dela med mig av receptet till den goda smörgåstårtan mamma jämt har gjort
Blanda leverpastej, bostongurka & grädde. Smöra de två första halvorna och bre på pastejblandningen. Blanda philadelfiaosten med hackad skinka och bre på nästa lager