Jag vet egentligeninte om detta förtjänar att kallas shishkebab. Givetvis smakar de godast på grillen, men det fungerar faktiskt förvånadsvärt väl att tillaga dem iugnen
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Färsen som man gör kebaben på ska nämligen stå inneiugnen fyra timmar allt som allt. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagningtill och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sinlillatid
Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheteri, smaken är fantastisk. Jag ska vara lite fräck och säga att det smakar mycket godare än gatukökets
Det såg exakt ut som kött efter att kebaben hade grillatsiugnen. Pensla en ugnsplåt med olja. Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett vegansk recept på persiskakebabkobideh på bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.