Sötpotatis enchiladas med chipotle- och spenatsås
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 enchiladas
  • 2 medelstora sötpotatis
  • ¼ tsk malen spiskummin
  • ¼ tsk flingsalt
  • 1/8 tsk nymalen svartpeppar
  • 2,5 dl riven ekologisk ost, en mild sort exempelvis grevé
  • 8 multigrain tortillas
  • 1 burk (400 g) krossade tomater
  • 1 chipotlechili i adobesås (använd 2 om du verkligen vill hetta till det!)
  • 1 msk muskavadosocker
  • 1 tsk sötpaprika
  • generösa mängder med nymalen svartpeppar
  • 5 dl färsk babyspenat, grovt hackat, alt. 200 g frusen spenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.