. Rödspätta är så gott, om du får tag på en stor en, runt 1 kilo, så är det perfekt för 2 personer. Be dom i fiskdisken att skära bort huvud och klippa bort fenor
Blanda crème fraiche och philadelfiaosten. Gör en kupa av blandningen mitt på serveringstallriken. Jag gjorde den på fri hand och det gick bra, för blandningen är inte lös
Färskost med Löjrom alt annan rom8-10 personer, bra plockmat. 200 g philadelphiaost2 dl créme fraiche1 rödlök, finhackad1 kruka gräslök, hackad100 g löjrom eller annan rom Blanda philadelfiaosten med créme fraiche och lägg i en skål
Det låter väl som perfekt mysmat. Inte bara förälskade, utan nyförälskade. Mmm som i mmmys. -) Och det blev väldigt gott, men ni vet ju hur det är med pasta och mig
Hos mina föäldrar däremot som båda är fyllda 70 är det fortfarande potatis som dominerar. Pasta är väl något av vardagsmat i många svenska hem nu för tiden