Denna var verkligen så himla god och jag har delat receptet en gång tidigare men jag tycker själv att jag lyckades bättre medden nu och den fick mer rätt konsistens och både är godare och ser godare ut dennagången
Enkladdig kladdkaka svängde jag ihop igår kväll. det tipset har jag att tacka min vän frostrosor, ävenen "misslyckad" bagare som jag kan lyckas meden kladdkaka då
Låt svalna och severa med färsk frukt - jag serverade med mango och blåbär. En kladdkaka som fungerar för herr glutenkänslig, fru laktosintolerant, ers kungliga äggallärgiker och von vegan
Denkommer jag definitivt att göra igen. Receptet kommer från Allt om mat. Många andra kladdkakor gör sig bättre efter ett dygn i kylen, menden här kakan var otroligt god att äta lite ljummenmeden klick vaniljglass
Sen ser jag fram emot en ledig dag på torsdag då vi kommer hänga med vänner. Nä, vi jobbar heldag i morgon och kommer troligtvis att gå och titta på brasan vid Härlanda Tjärn enliten stund innan vi går hem och slänger oss i soffan
Enkladdig, kladdig kaka. Kommentera. KommentarEnkladdig, kladdig kaka. 0kommentarer. 75 dl Kakao3 dl Glutenfri mix2 tsk Vaniljsocker1 tsk Bakpulver100 g Mörk Choklad1 dl NutellaSmält smöret Blanda ner choklad och nutella och rör tills det smält ihop Blanda ihop ägg, socker, kakao, mix, vaniljsocker o bakpulver Blanda ihop alltHäll i önskad form och grädda i ca 30 min på 175 grader
Så ni som inte äter kolhydrater eller socker får blunda nu Jag gjorde ist en kladdkaka medMarabou japp i och så gjorde jag jappfluff som jag spritsade uppe på
Kom ihåg att man aldrig ska ha bakpulver i kladdkaka, för då blir den inte så där härligt kladdig. Denna kladdkaka får det där lilla extra med daim både i kakan och ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.