Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracksmedugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Lägg fetaosten på toppen, avsluta med dillkronorna och vinet. 1salt och svartpepparFinhacka lök och vitlök, dela ner tomaterna i grova bitar och placera mitt på ett bakplåtspapper, salta och peppra. Vik ihop till ett litet tätt paket och baka i ugnen på 175 grader i 15 minuter
Garnera medoliver, basilika och eventuellt fetaost. Krydda med salt och peppar och socker. Garnera med. En tomatsallad som dels fungerar som en bufférätt, arrangerad på ett stort fat, men även som förrätt arrangerad på tallrik, såvida den serveras som förrätt rekommenderar jag att man lägger till fetaost
Toppa med finriven parmesan. Tärna tomaten grovt, dela oliverna, skiva rödlöken och finhacka vitlöken. Blanda tomatkross, oregano, salt och peppar, smaka av
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, olivernaoch grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.