Buljong kan kan koka och fondua i eller kokosolja, vanlig friteringsolja eller majsolja. Fisk och kyckling går också bra men ha en egen gryta till vardera sort då
Jag brukar ibland baka Tigersockerkaka som jag och familjen älskar, vi äter typ halva och så fryser vi in halva så vi kan ta fram och smula ner till sådana här gottigheter en annan dag när suget sätter in
Ja, det funkar riktigt bra. Var väldigt hungrig och valde ut det första jag kände att jag blev riktigt sugen på som skulle gå ganska fort att laga till (trodde jag i alla fall)
Ni kan även blanda ex 200 g mörk och 100 g ljus choklad)Värm ugnen till 200 grader. Grädda dem i mitten av ugnen i ca 10 min eller tills de fått fin färg
Häll i vinet och låt koka ner till hälften. Tillsätt grädde och smaka av med salt och peppar. Tar man soppan som förrätt och serverar i mindre skålar, räcker soppan till det dubbla, dvs 8 portioner
Varför krångla till det. Jag vet ändå vad det godaste grönsakstillbehöret är. Jag vet att en lchf-are blir bäst på att tillaga blomkål, för vi gör det hela tiden
“Dags att strama till dieten igen, att skära ned”, tänker vi, “en kosthållning som begränsar intaget mat eller en ny metod baserad på den senaste forskningen som förbränner extra mycket kalorier fungerar säkert…”
Att äta potatismos till frukost, tillhör kanske inte vanligheterna hos de flesta. Jag brukar alltid baka min sötpotatis med kanel, det är en krydda som passar utmärkt till sötpotatisens smak och sötma, och till frukost blir det extra smarrigt
Onormalt trött, även för att vara mig, och jag har redan slummrat till tre gånger. Istället för många (läs dryga tjugo och höj lite till) mappar bland mina bilder kan jag nu äntligen samla alla dessa bilder jag hittar i massor på nätet
Ja, inte är det lätt att välja dessert i år heller. 8 potatisar1 gul lök3 ägg1 tsk salt1 krm pepparmargarin eller smör1 msk iskall Creme fraiche till varje råraka1 msk Löjrom till varje råraka (fungerar också bra med röd stenbitsrom)1 msk finhackad rödlökSkala potatis och lök och riv de fint på rivjärn
Strimla rabarber och rättika snyggt, lägg sedan i isvatten Finhacka örterna och stek sedan brödtärningarna i olja, blanda örter och de gyllene brödtärningarna
"Ja, jag skulle inte vilja ha den på körv iallafall", sa min kära sambo när han läste det. Och man behöver ju inte krångla till det för att få till en mättande kvällsmat
Varför krånga till det. På jobbet hade någon vänlig själ köpt bullar till oss alla och när jag kom hem hade jag en beställning från barnen på kanelbullar för det är citat
Ja, säger säkert en del. Tillsats har blivit ett skällsord lika föraktat som E-nummer varför begreppet ”utan tillsatser” är en av vår tids främsta marknadsföringsknep
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.