Smörkräm180 g vispgrädde [1,75 dl] 180 g strösocker [2 dl] 140 g äggula [7-8 st] 0,5 krm salt 275 g smör. Mandelmaräng135 g äggvita 210 g strösocker 100 g mandelspån, rostade 0,5 krm salt
Oscar den II. Vänd ner den malda mandeln. Vänd omedelbart upp den färdiggräddade bottnen mot ett bakplåtspapper och dra bort bakplåtspappret från bottnen
Det finns olika varianter på den klassiska läskande vindrinken men det här är vårt eget enkelt favoritrecept på spansk sangria som smakar underbart gott och den drickan är en av varm vår- eller sommardag absoluta favoritdrycker
Ni vet boken där han "knäcker ägget mot byttans kant för att kunna hälla ut det som är inuti ägget i byttan" (nej, i den här boken behöver man sannerligen inte läsa mellan raderna
Tillsätt kryddor, tomatpurén, soyan och pressa i vitlöken. Servera med en god grönsallad. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen. 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. 2 pressade vitlöksklyftor. 1 tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.