Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något
Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Göteborgsdiset trycker mot fönstrets glas och den mjälla röken från husens kakelugnsskorsstenar stiger långsamt med ett värmande intryck mot den grå och kalla skyn
scharlottenlök fint hackad. Dra av skalet från tomaterna och halvera dem genom roten, gröp ur kärnhusen med en tesked och ställ tomaterna åt sidan så länge
Jag vill ha vår med sol, fågelkvitter, ljumma vindar och vårjackan på. Tyvärr har inte vädret uppfyllt mina förväntningar den senaste veckan med tanke på att det faktiskt är mars nu
Smaka av med salt, peppar och hackad persilja, avsluta med lite olivolja. Marulk är en väldigt god fisk med ett fast kött men kan lätt bli torrt om man översteker den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.