Gluten- och laktosfri storpaj i långpanna - med skinka, spenat, paprika och mozarella
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl rårismjöl
  • 2 dl mörkt teffmjöl
  • 4 msk PO-fiber
  • 2 krm salt
  • 250 g laktosfritt smör
  • ½ dl laktosfri crème fraiche
  • några matskedar iskallt vatten
  • 350 - 400 g rökt skinka av god kvalitet - gärna flatrökt
  • 2 stora röda eller gula paprikor - eller en av varje
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 130 - 150 g färsk spenat
  • 250 g grovriven lagrad ost
  • 1 boll laktosfri mozarella, 100 g lite olivolja
  • 8 stora ägg
  • 1 burk smetana eller laktosfri crème fraiche, 200 g 2 dl laktosfri grädde
  • 2 dl laktosfri mjölk
  • 3 msk Kunglig Salladskrydda (vad den innehåller ser du i det här inlägget) eller annan valfri kryddblandning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.