Stek babyspenatenochtomaterna lite tills tomaterna är mjuka. Skär tomaterna i bitar. Sagt och gjort - jag tog det som kyl och frys hade att erbjuda och resultatet blev "Kycklingpajmed tomat, spenatoch mozzarella"
Stek kycklingen till den är genomstekt och krydda den med svartpeppar, vitlökssalt och grillkrydda. Häll sedan på äggstanningen och strö över tomaterna
I mitt jobb som hemkunskapslärare kommer jag hela tiden i kontakt med olika allergier, intoleranser och matregler så lite erfarenhet har jag ju så klart av anpassad kost men det är en annan sak så här i vardagen
Fortsätt med andra deghalvan. Smula jästen i en bunke och häll över lite av mjölkblandningen i så att jästen löses upp, häll i resten av mjölken, kardemumman, saltet och sockret
Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Blanda ihop kyckling, purjolök, paprika, bacon, spenat, crème fraich, ägg, salt, peppar och hälften av osten
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Precis innan servering strimla baby spenatenoch strö över grytan och låt den sloka ner i grytan
För mig är det en gåta hur folk kan köpa frysta filéer fyllda med vatten, men fördelen är att de hela ekologiska kycklingarna blir över och ofta säljs till halva priset
Sötman från tomaterna, friskheten från spenatenoch den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Fördela kyckling/spenatröran i pajskalet, och fördela även tomaterna. Hetta upp lite olja från körsbärstomatern i en rymlig stekpanna, och fräs runt vitlök och strimlat kycklingkött någon minute
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.