Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
-Hej, vad gör du. Bjuder du på middag idag eller ska du jobba. -öööh, nej, jag ska nog inte jobba idag. - Bra, då ska jag bara hoppa in i duschen och så kommer vi sen
Det här brödet är det mest lyckade och godaste glutenfria bröd jag någonsin lyckats med. OCH smakat. Ett bland de godaste bröden jag ätit någonsin faktiskt
Innan dottern fick sin glutendiagnos så var dessa chokladdoppade havrekakor en av hennes favoriter. Nu har jag provat mig fram till en glutenfri variant (utan mjölmix), jag använde potatismjöl istället för vanligt mjöl
Här har jag googlat och funnit inspiration på lite olika ställen. Broccoligratängreceptet tog jag i princip rätt av från denna sida förutom att jag tog vanlig riven ost (ej gorgonzola) och att jag hade i lite cayennepeppar i min version också
. Fröknäcke är som bekant old news i matbloggsvärlden men jag måste ge er receptet på det här livsfarligt beroendeframkallande fröknäcket som Bibbi brukar göra
Jag har älskat morotsfrallor ända sen jag som liten satt på köksbänken och tittade på när min mormor (som jobbade som kockerska) rörde ihop morotsfrallor med ingredienser från den egna trädgården
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
I kväll har jag förberett nyårsmaten, och bland annat gjort drinktilltugget som blir parmesanbollar. Lite salt tilltugg som är gott till de flesta drinkar