Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Potatiskaka

Potatiskaka

Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. 30. Passar utmärkt till den fyllda fläskfilén till nyår
Beer can chicken

Beer can chicken

Igår grillade vi beer can chicken och jag måste säga att det var fantastisk gott. Jag gjorde en egen kryddblandning eller rub som jag gned in kycklingen med, men det finns färdiga kryddblandningar att köpa i affären om du inte vill göra en egen
SURDEGSFRALLOR (GLUTENFRIA)

SURDEGSFRALLOR (GLUTENFRIA)

Jag har bakat supergott bröd, receptet hittadejag hos Yra mamman, jag har länge varitinne hos henne och kollat in detta bröd, sånu har jag äntligen tagit mig i kragen ochbakat detta goa bröd,Ändrade lite, tog boveteflingor iställetför havregryn
CITRONSOCKERKAKA (GLUTENFRI)

CITRONSOCKERKAKA (GLUTENFRI)

En ljuvligt fluffig god sockerkaka med smak av citronDetta behöver du. 50 gr smör1dl kokande vatten2 ägg2 dl socker3 dl glutenfri mjölmix2 tsk bakpulverrivet skal från en hel citronGör så här
Glutenfri Sockerkaka

Glutenfri Sockerkaka

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och mjöla en bakform som rymmer ca 1½ liter med lite glutenfri mjölmix
LCHF kladdkaka

LCHF kladdkaka

Ikväll provade jag att göra en lchf kladdkaka och den var verkligen smarrig. En riktigt god kladdkaka för alla dem som älskar mörk choklad
Superenkel saftig äppelkaka (glutenfri och sockerfri)

Superenkel saftig äppelkaka (glutenfri och sockerfri)

Hittills har jag bara suttit inne och tittat på film (inte så roligt när det är så fint väder ute) och jobbat med mina onlinekunder men igår tog jag mig ut och gick 100 m till el-butiken som ligger precis runt hörnet där jag bor
LCHF Capricciosa Pizza

LCHF Capricciosa Pizza

LCHF-pizza är ju såklart inte detsamma som vanlig, riktig pizza, men å andra sidan kan jag tycka att en low-carb pizza smakar riktigt riktigt gott just för att man vet att den är så mycket nyttigare för kroppen än "den där kaloribomben från pizzerian"
Glutenfritt tomatbröd

Glutenfritt tomatbröd

Värm de krossade tomaterna till ca 37°. Häll mix, fibrex, salt, kryddor, olja och sirap i matberedarens bunke

Vetebröd Mjölkfritt

Sätt ugnen på 250°. Rör ut jästen i Nutramigenblandningen. Tillsätt olja, salt, socker och 6 1/2 dl vetemjöl och arbeta ihop till en smidig deg