Efter vår "salladsvecka" förra veckan hade jag en massa överblivna ingredienser kvar i kylskåpet. Så därför tänkte jag göra pastasås på alla dessa kylskåpsrester som bl
Efter en tuff dag på jobbet, många är sjuka, så är det gött och gå och träna och sedan komma hem till mannen som står vid spisen med klassisk god middag
Det här har varit det längsta uppehållet sedan jag började med bloggen. En hel vecka mellan inläggen. Ledsen för det, men det har bara varit en sådan vecka
Det var minst sagt härligt att ta helg i fredags efter en vecka med sprängande huvudvärk & halsont. Sådana dagar ska man inte vara på jobbet men ibland måste man
Ju mer höstigt det blir utomhus, desto mer märks det i mitt kök, skulle jag vilja påstå. För ett tag sedan lagade jag den här goda fläskfilégrytan med ölkorv i, och ikväll blir det en mustig tomatsoppa gjord på tomater som långsamt rostats i ugn och sedan mixats med annat
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Köttfärssås är en av de vanligaste rätterna i de svenska hemmen. Inget konstigt med det. Det går fort och lätt att göra, jag kan variera den nästan hur mycket som helst, servera till olika sorters pasta och det finns massor av olika sätt att använda det som blir över - för jag gör mycket när jag ändå håller på