Idag testade vi äntligen Kebabgrytan som Jessica  la upp på sin sida i vintras. Det var lite skilda meningar här hemma men om man verkligen gillar kebab så kommer man tycka att detta är supergott 400 g kebabsplitt 2 lökar 5 stora färska skivade champinjoner 1 krossad vitlöksklyfta 3 dl matlagningsgrädde 1 burk krossade tomater 1 msk kebabkrydda 1 köttbuljongtärning pepparkrydda Fräs lök, vitlök, champinjoner i smör i en liten stekpanna
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
En klassisk och supergod helgmiddag är detta. Passar perfekt som söndagsmiddag så här på hösten. Blir jättegod på älgkött, men går även att använda nötkött tex högrev, fransyska eller grytbitar