Ugnsbakad torskrygg lindad i prosciutto med en tomatiserad gräddsky med dill och pepparrot
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 gr Torskrygg
  • 6 jämnstora bitar
  • 6 skivor Prosciutto
  • 1 st Citron
  • 6 st klyftor
  • 1 dm Purjolök
  • 4 dl Grädde
  • 3 msk Fiskfond
  • 1,5 msk Tomatpuré
  • 2 -4 msk Färsk
  • 0,5 dl Färsk
  • hackad dill
  • 900 gr Potatis
  • 500 gr Morötter
  • 2 cm
  • 2 Lägg potatis
  • 40 minuter
  • 6 Ställ in i ugnen under plåten med potatis och morötterna när det återstår
  • 20 minuter St
  • 7 När potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.