Stänk över fisksåsen och smaka av med salt och peppar. MåBra½ strimlad purjolök1 tsk rapsolja3 dl kokt ris150gkassler1½ dl fryst grönsaksblandning (ärter, majs, paprika, saltgurka)2 uppvispade ägg1 msk fisksåssalt, pepparFräs löken hastigt i oljan, vänd ner ris, kassler och frysta grönsaker och stek tills allt är genomvarmt. 3 dl kokt ris. 150g kassler
Smaka av med salt och peppar. 2 Tillsätt riset och stek tills det är varmt, vänd ner persilja. Till servering 1 Stek äggen i olja, med löd gula eller vändstekt. 6 dl kokt basmatiris
Vänd ner det kokta riset. Vänd ner dem i pannan med räkor och grönsaker, rör ut intensivt. Allt ska se ut som en lite trådigare, torrare äggröra med fyllning
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Servera ägget på det stektarisetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Ta ut riset från kylen och låt det bli rumstempererat medan du förbereder resten av ingredienserna
Tillsätt det kokta riset och stek i ytterligare någon minut under omrörning. 5 dl kallt kokt ris. Så här gör du 30 minuter Skala och hacka lök och vitlök
The post Stektrismed cashewnötter appeared first on Sofia von Porat. Koka riset enligt förpackningens anvisningar (använd gärna gårdagens risrester så går det ännu snabbare)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.