Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan. Ridån gick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde en vintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe och en kalasgod kaka
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörkachokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Mörkchokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Jag har faktiskt aldrig bakat blondies förut, det är vad brownies gjorda på vitchoklad kallas. Med smak av vitchokladoch pekannötter, till ochmed maken åt flera bitar och han brukar inte tycka om chokladiga bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.