Mosa med gaffel och sen sila bort kärnorna. Koka upp fruktpurèn tillsammans med glykos. Jag valde att dekorera med mer choklad,vissa blev med vitchoklad och resten med jordgubbs smak
I söndags när Berra kom hem från sin jobbresa i Tyskland hade han med sig champagne hem till sin halta fru och jag skojade om att jag skulle sippa bubbel och mumsa praliner med den svullna foten i högläge
Så jag bakar bara enkla godbitar hemma eller kopplar av med en massa choklad och annat gott. Vi gjöt chokladskal som vi fyllde med någon av fyllningarna nedan
Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Låt nötterna svalna lite och gnugga sedan bort skalet med en ren kökshandduk. Skeda lite av chokladen i en liten plastpåse för dekorering och doppa trillingnötterna i resten av chokladen med hjälp av gaffel
Börja med att blanda ihop smör, havregryn, socker, vaniljsocker, kakao och kaffe i en bunke. Gör likadant med resten av smeten och ställ kallt i någon timme
Hahaha. jodå, ni läste rätt. Jag har gjort vårt första julgodis först idag faktiskt. Alla andra matbloggar har svämmat över av julgodis sedan i November men inte ens det har lockat mig
Vem älskar inte dessa söta småsaker. En parlin kan göra vilken vuxen som helst glad. Varför inte ge bort i present eller varför inte en inflyttningspresent till någon vän
Några droppar stevia (går självklart att söta med agave eller honung). Gör så härBörja med att smälta kakaosmöret och kokosoljan i vattenbad över varmt vatten
För att vara första gången är jag dock nöjd med mina små kreationer. Det som bjöds blev en härlig vit chokladpralin med en mörk mintchokladganache, en ljus pralin med kola-kokos och så en mjölkchokladpralin fylld med salt-karamelliserad rostad hasselnöt
Jag har både hunnit ordna med planteringar i trädgården, städat ur växthuset (som hemma hos oss tyvärr är ett förråd mer än ett växthus) och tvättat igenom hela lagret smutstvätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.